TJ Jiskra Havlíčkův Brod vs. SC SPIRIT Říčany

V sobotu pokračovala druhá liga žen 27. a 28. kolem, ve kterých jsme přivítaly druhý tým v průběžné tabulce soutěže SC SPIRIT Říčany a šlo nám především o udržení co nejvyššího náskoku v čele soutěže.

První zápas jsme hrály příliš zakřiknutě, ale i přes to jsme dva sety dotáhly do vyrovnaných koncovek, které jsme bohužel nedokázaly domlátit do vítězného konce. Ve třetím setu jsme úplně odpadly a uhrály pouze 13 bodů.

Do druhého zápasu jsme vkročily podstatně lépe, když jsme v prvním setu nedaly soupeřkám šanci a jednoznačně vyhrály. Další set se nám ale nepodařilo urvat v koncovce, v úvodu třetí sady jsme polevily a nechaly protihráčky vytvořit náskok, který se nám do konce nepodařilo dotáhnout. Ve čtvrtém setu jsme opět zabojovaly a vyhrály. O vítězi tak rozhodl pátý set, který soupeřky urvaly pro sebe.

Ani tak nebolelo vědomí, že jsme poprvé v letošní sezoně prohrály oba domácí zápasy, ale spíš fakt, že po této nevydařené sobotě se náš náskok na prvním místě průběžné tabulky zúžil na pouhé tři body. Tím závěr letošní sezony dostává další náboj. Podaří se nám uhájit první místo v dalším kole proti týmu z Turnova? Přijďte se podívat v sobotu 23. 2. od 9 a od 13 hodin do haly v ulici Ledečská!