Řepy X Havlíčkův Brod

V pátek a v sobotu 24.1. a 25.1. jsme na domácí palubovce přivítali tým SK Španielka Řepy.

První set jsme se pomaleji dostávali do hry, ale se soupeřkami jsme drželi krok, bohužel v koncovce jsme nedokázali zvítězit a první set skončil z našeho pohledu 23:25. Druhý set jsme zahájili velmi špatně a prohrávali jsme 0:7. Naštěstí jsme se v jeho průběhu dokázali vyhecovat a důstojně set dohrát s konečným rozdílem ve skóre 21:25. Třetí set jsme se zase rvali o každý balón, ale ve smolné koncovce jsme opět soupeřkám podlehli, skóre bylo 25:27. Konečný výsledek tedy 0:3.

Do sobotního zápasu jsme nastoupili s odhodláním a hned první set se nám podařilo soupeřky přehrát. Druhý set jsme ale udělali více chyb a Řepy toho dokázaly využít, skóre se tedy vyrovnalo, 1:1 na sety. Třetí a čtvrtý set byl ale opět v naší režii, a my jsme dokázali oba sety dotáhnout do vítězného konce, celkový stav tedy byl 3:1 pro nás.

Z našeho pohledu byl tedy další víkend napůl úspěšný a my si z něj připsali další 3 body do tabulky. Tento týden máme volno a v příštím týdnu se vyrazíme poprat o body na palubovku Hlincovky.