Derby v 2. lize dívek U18

V sobotu 30.9. jsme odjeli k utkání 2. ligy U18 do Štoků. Za oba týmy nastupují hráčky z extraligy U18, část z nich jsou v extralize spoluhráčkami pod hlavičkou TJ Jiskra.

dívky U18 TJ Jiskra Havlíčkův Brod na zápase 2. ligy proti Štokům

První dva sety se nám úplně nedařilo předvádět naší hru a možná jsme si ani moc nevěřili. Ve třetím setu jsme zjistili, že by to mohlo jít, ale na obrat v utkání již bylo pozdě. Prohra 0:3. Ve druhém zápase jsme si již věřili a hlavně jsme se drželi toho co máme natrénováno. Oba týmy předváděli krásný, pestrý, útočný volejbal, který diváci ocenili výbornou atmosférou. Bohužel jsme nezvládli dvě koncovky (23:25). Druhý zápas také prohra 0:3. Tentokrát se nám moc nepodařilo zapojit holky z lavičky. Ale za těch pár míčů, které odehráli, splnili to co jsme od nich potřebovali. A patří jim velký dík, za neúnavnou podporu po celý zápas.

Stejně tak všem fanouškům, kteří nás přijeli podpořit. Za týden (7.-8.10.) hostíme turnaj první výkonnostní skupiny extraligy U18. Další zápas 2. ligy U18 odehrajeme v neděli 22.10. v tělocvičně na Bratříkách proti Olomouci.