Vybojované finále MČR mladších žákyň U14

Mladší žákyně pod vedením trenéra Radima Smejkala vybojovaly o uplynulém víkendu v Karlových Varech postup do FINÁLE MISTROVSTVÍ ČR MLADŠÍCH ŽÁKYŇ U14. Z 87 týmů jsou aktuálně mezi 16-ti nejlepšími a za 14 dní budou bojovat o co nejlepší umístění v této TOP šestnáctce.

mladší žákyně U14 TJ Jiskra Havlíčkův Brod

Prvním sobotním soupeřem nám byl Volejbal Přerov, kdy vyhráváme 2:0. Po obědě nastupujeme s Volejbalovým centrem nad Metují a opět je tu výhra 2:0. Třetí soupeř Olymp Praha holky trochu potrápil, a tak je tu první prohra 0:2. Neklesáme však na mysli a v posledním sobotním zápase se Sportovním Klubem školy ZŠ Mikulovka Praha A bojujeme dál a zaslouženě vyhráváme opět 2:0. Jooo, daří se!

mladší žákyně U14 TJ Jiskra Havlíčkův Brod mladší žákyně U14 TJ Jiskra Havlíčkův Brod mladší žákyně U14 TJ Jiskra Havlíčkův Brod mladší žákyně U14 TJ Jiskra Havlíčkův Brod

V neděli nastupujeme nejprve s domácím Volejbalovým klubem Karlovy Vary a díky chybičkám je tu druhá prohra 1:2. Další zápas se Sportovním klubem Nový Jičín po mírném zaváhání v druhém setu končí 2:1 v náš prospěch. Nastupujeme do posledního – rozhodujícího zápasu s TJ Kralupy. Potřebujeme bod pro postup do finále! Kralupy body ale také potřebují, potřebují nad námi zvítězit… Bude to boj, to je všem jasné! Síly už pomalu docházejí, ale naše odhodlání je obrovské… Holky makají, jejich fanclub burácí. První set vyhráváme 25:23 a naše radost se nedá ani slovy popsat. Druhý set pak už suverénně ovládáme a další výhra 2:0 je tak naše 💪.

mladší žákyně U14 TJ Jiskra Havlíčkův Brod mladší žákyně U14 TJ Jiskra Havlíčkův Brod mladší žákyně U14 TJ Jiskra Havlíčkův Brod
JE TO JISTÉ, ZASLOUŽENĚ POSTUPUJEME DO FINÁLE MČR U14!!! To, o čem jsme možná všichni zatím jen snili a v co cestou do lázeňského města v autech alespoň trošičku doufali, se stalo skutečností !!!
HOLKY JSOU BORKY 😎